tiistai 2. syyskuuta 2014

Maailman helpoin omenahillo



Etsiskelin netistä omenahillon ohjetta ja törmäsin useammassa paikassa uunissa paistettavaan omenahilloon. Hain ystävän omenapuusta muovikassillisen Valkea kuulas-omenoita ja ei kun testaamaan. Tämän helpompaa ei kyllä hillon tekeminen voi olla ja hyvää tuli!

2 kg omenoita paloiksi lohkottuina
1 kg hillosokeria

Lohko omenat uunivuokaan ja sekoita joukkoon kilo hillosokeria. Paista uunissa 150 asteessa pari tuntia, sekoittele välillä. Soseuta sauvasekoittimella ja purkita lasipurkkeihin (kuumensin purkit ensin uunissa).

Hillon pitäisi säilyä jääkaapissa helposti vuoden verran. Jos hillon säilöö pakastamalla, voi sokerin määrää halutessaan pienentää. 

Ei kommentteja: